14-годишно момиче изчезна безследно с 50-годишен рецидивист и вдигна накрак цяло

...
14-годишно момиче изчезна безследно с 50-годишен рецидивист и вдигна накрак цяло
Коментари Харесай

Тийнейджърка изчезна мистериозно на морето с 50-годишен рецидивист

14-годишно момиче изчезна безследно с 50-годишен рецидивист и подвигна накрак цяло Поморие.

Детето било на посетители при баба си и и дядо си в морския град, а познайникът на полицията и жена на неговата възраст отседнали в прилежащата къща. Във вторник преди обед мъжът и дамата, които се показали за семейство от София, поканили ученичката да отиде с тях на водна пързалка. Пенсионерите пуснали внучката си на плаж с непознатите хора, само че откакто нямали вести от нея 5 часа се отправили към локалната полиция.

" Изглеждаха доста добре, разговаряха с нас, те предложиха да вземат внучката ми на плажа, с цел да я наглеждат. Минаха повече от 5 часа и когато тя не се прибра, аз пристигам при вас, с цел да споделя паниката си, апелирам ви да стартираме да я търсим ", разказала бабата пред дежурните служители на реда в Поморие, съобщи  " Флагман ".

Почти незабавно ченгетата разкрили спътницата на нарушителя, която разказала, че в действителност не е негова брачна половинка и съвсем не се познават. По думите й час и половина, откакто пристигнали на плажа, от 50-годишния мъж и детето към този момент нямало диря. Изоставената дама ги търсела и на мобилния му телефон, който бил изключен. Липсвала и колата му.

Издирването е завършило в сряда заран, откакто престъпникът-омайник е бил заловен с момичето чак в Стара Загора.

Няма данни то да е било насилвано, било е умерено и е декларирало, че изцяло непринудено и с готовност тръгнало на странствуване с индивида, който е по-възрастен от личния й татко.

Оказало се, че 50-годишният мъж има огромно престъпно досие зад тила с, като като се изключи че е бил апаш, той се възползвал от наивни дами, за които допуска, че имат финансови благоприятни условия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР